Đurić ,drejtor i të ashtuquajturës zyra për Kosovë e Metohi me fjalë të ashpëra e demanton kryeministrin Isa Mustafa në lidhje me marrveshjet e sotme në Bruksel!!

 

 

Tani doli Đurić drejtor i të ashtuquajturës zyra për Kosovë e Metohi dhe me fjalë të ashpëra e demanton kryeministrin Isa Mustafa në lidhje me interpretimin e përfundimit të rundit të dialogut në mes Kosovës dhe Serbisë.

MARKO DJURIC

Ai ka thënë se kjo posaqërisht ka të bëjë me deklaratën e z.Mustafa në lidhje me formimin e statutit të asociacionit të komunave serbe.
“Me thënien se sonte është arritur marrveshja që në statutin AKS të punohet në bazë të vendimeve të gjykatës kushtetuese të kosovës ,Mustafa e ka thënë një gënjeshtër direkte”ka thënë Đurić për Tnjug.Ai ka shtuar se “gjithashtu edhe deklarata e Mustafës se nuk është arritur marrveshja që menjëher të punohet në statutin e AKS,është rrenë”
Đurić shton se “Mjafton me e pa deklaratën e z.Mogherini që më pastaj ta dini se a jan të rrejshme apo të vërteta deklaratat e z.Mustafa”.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close