“The Angry Birds” tani edhe film.Që nga maji edhe në kinema

Loja e njohur elektronike “The Angry Birds” tani do na servohet edhe si film i animuar.Red ,Bomb,chuck,këta zogj të zemruar,edhe nuk se jan marrë seriozisht gjatë tërë jetës së tyre.Ato jetojnë ,në një ishull parajsë të cilën e kanë okupuar derrat e gjelbërt!

 

 

Dhe siq mund ta paramendoni të tre zogjëve u takon ta shpëtojnë ujdhesën.Regjisor filmi është Clay Kaytis.Dhe ju mund ta shihni në kinema që nga maji i këtij viti.

 

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close