Një pikturë e panjohur e Skënderbeut në Norvegji


 

Nga:Fahri Xharra


 

Shpesh rastësia është nëna e së vërtetës. Shqiptarët që jetojnë në Norvegji , rastësisht gjat një vizite familjare në një familje norvegjeze , mbetën të habitur kur në murin e antikuiteteve të mikpritsit norvegjez ishte edhe kjo pikturë e pa njohur deri më tani për ne dhe për kolekcionarët e medhenj.

 

ddd2
Piktura ishte sjellun nga Rusia ( Shën Petersburg ) në Norvegji në vitin 1920 . Ishte kolekcion , prapë i një të panjohuri hebre.
Që nga viti 1920 , kjo pikturë ruhet në familjen norvegjeze si pikturë me vlerë të madhe vjetërsia dhe arti.
Skënderbeu në Norvegji ; diçka e pa paramenduar kurrë .

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close