Një iniciativë e qëlluar e stacionit policor në Gjilan dhe e komandantit të saj kapitenit Remzi Azemi

Sot në sallën e teatrit të Gjilanit,u mbajt një tubim me qytetarë i organizuar nga Policia e Kosovës,Në fakt ishte një raport publik i shërbimit policor të Kosovës i stacionit në Gjilan për vitin 2015,dhe ishte i pari i këtij lloji!

 

Kjo iniciativë e ideuar nga komandanti i stacionit policor në Gjilan kapiteni Remzi Azemi cili edhe raportoi për strukturën,udhëheqëse dhe shërbyese ,për punën ,sukseset dhe mos sukseset eventuale ,më pëlqeu mua si qytetar dhe jo që ishte i pari i llojit të vet,por ishte informativ,dhe i hapur edhe për qytetarët e pranishëm të cilët edhe kishin mundësinë të shtronin edhe pyetje por edhe mirë i organizuar,dhe ajo çka është më kryesorja tentativa e strukturave të policisë që tu bëhet me dije qytetarëve se kjo polici është në shërbim të tyre dhe se ata edhe qytetarët shpesh mund ta ndihmojnë njëri tjetrin me shkëmbim informatash si dhe mesazhi se kjo polici nuk është ajo me fytyrë dhunuesi por një polici me fytyrë mbrojtësi i qytetarit pa dallim,dhe i lirive të tij.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close