Histori sikur nëpër legjenda

Shkruan:Milaim Zeka        http://www.parrotlla.net/2016/01/21/histori-sikur-neper-legjenda-video/


 

Në luftën e Maqedonisë, ku shqiptarët ishin të detyruar që përmes pushkës ti realizonin disa të drejta elementare, kanë ndodhur histori që për trurin normal të një njeriu  janë të pabesueshme.
Fatbardhësisht historinë të cilën po ua rrëfejmë , e kemi të inçizuar në video. Skifter Arifi nga Gjilani ka rënë dëshmorë në këtë luftë.
Babai i tij, Milazim Arifi pas tri ditësh shkon në Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare, veshë uniformën, merr pushkën e djalit dhe vazhdon luftën për ta dërguar në vend amanetin, dëshirën dhe ëndrrën e djalit dhe të çdo shqiptari.

Kjo histori meriton një dokumentar shumë të gjatë. Po çka ti bëjmë kohës në të cilën po jetojmë:  ministrat e politikanët tanë shqiptarë të pozitës dhe opozitës janë bërë milionera  dhe kurrë në mendje nuk u bie për hisotri të tilla?! Çka ti bësh,  ku jetojmë në një kohë,  që për një syneti hargjojmë 20 deri 50 mijë euro, po për deshmorët nuk japin as 50 cent.

Jetojmë në një kohë, kur gomari është bërë ati, e ati gomar.

Sidoqoftë, ne po e publikojmë për të gjithë ata që besojnë në ëndërren e lirisë.

Komandant Guri bashkë me Qakallën,  e shoqërojnë babin e dëshmorit  tek varri i djalit. Qakalla ashtu si plotë djem të UÇK- së në Maqedoni  është duke vuajtur nëpër burgjet maqedone./parrotlla.net/

Ndiqeni videon ekskluzive: (Të drejtat e rezervuara)  https://www.facebook.com/parrotllaofficial/?fref=ts

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close