Njeriu i Sheikut të Abu Dhabi bëhet Serb!

Siq njofton Blic Matar al dahri njeriu kyq në Serbi i sheikut Mohammed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan ,që nga 23 janari i 2016 është bërë shtetas Serbisë.

ffersheik

Është fjala për njeriun,i cili në rrethin e politikanëve dhe biznismenëve Serb njihet se është një njerëzit ma të rëndësishëm të sheikut për Serbi dhe bizneset e tij në këtë vend,fjala e të cilit çmohet kur është në pyetje investimi i parave në Serbi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close