NASA’s Curiosity Rover bënë selfien e radhës në planetin Mars!

Explorer me madhësi të një makine ka marrë kohë pak nga gërmimi i rërës dhe e ka futë orarin e saj të parakohëshëm dhe ka bërë një autoportret në Mars.

Imazhi pektakolar – është një përzierje e 57 fotografive që ajo mori në vetvete nga shkretëtira Namib dune në planetin e kuq në 19 tetor .

nasa curiosity

Shkencëtarët e NASA kanë përdorur kamerën e tij Mars Hand Lens Imager në fund të krahut të saj për të bërë një shkrepje/ snap shot. Si është kompozuar imazhi, vetëm një pjesë e krahut është e dukshme.

Selfie, të cilën NASA e ka lëshuar të mërkurën, është të paktën e treta herë që Curiosity ka përcjellur për në Tokë që nga ulja e parë në planet në gusht 6, 2012-ës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close