A do të jet Siria poligon i ri konflikti në mes të Rusëve dhe Ukrainasve?

Qeveritarët ukrainas kan plan për një angazhim potencial në Siri,e që do të mund të jet një mundësi konfrontimi me forcat Ruse,këtë here në teritor të tjetërkujt.
Siq përcjell “The Independent” ,plani i ministrisë së mbrojtjes ukrainase do të duhej të shqyrtohej gjat vizitës së sekretarit amerikan për mbrojtje Carter,i cili është në turne nëpër botë për të gjetur përkrahje të gjerë për intervenim në Siri.

Soldiers Feodosia

“Sipas atyre që e kan lexuar atë dokument,të cilin e ka miratuar edhe kryetari Petro Poroshenko,egziston mundësi e madhe që në Siri të vij deri te konfrontimi në mes të forcave ukrainase dhe ruse.Ndërsa një burim i pa emëruar nga qeveria ukrainase e ka vërtetuar se egziston një spektër i gjerë i opcioneve për ta mbështetur luften kundër terroristëve,i cili parasheh edhe dërgimin e forcave,ndërsa kjo mund të sjell deri te ndeshja ushtarake me Rusët” shkruan “The Independent” .

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close