Edhe Austria “Pishman” për politikën e mikpritjes ndaj refugjatëve

Vendet europiani kan filluar hamendohen për politikat e tyre ndaj refugjatve,e njëra nga to është edhe Austria,ministri i punëve të jashtme i së cilës ka thënë se plani për dëbimin e refugjatve që kan hyrë në Austri ,e që do të realizohej deri më 2019 është real,sepse politika e mikpritjes ishte gabim.

FL†CHTLINGE: DANKESMARSCH SYRISCHER FL†CHTLINGE "REFUGEES SAY DANKE …STERREICH"Sebastian Kurz,ministër i jashtëm Austriak në një intervistë për të përditshmen “Österreich”,ka thënë se është e domosdoshme me ndërpre valën e refugjatëve,sepse është e qartë se shumë nga ta do,dhe duan të mbesin në Austri.Sa i përket kufizimit për pranimin e refugjatëve,të cilin qeveria e kishte kufizuar në 37.500 ,Kurz ka porositur se ajo duhet rrespektu.

“Gjithçka tjetër do e stërngarkonte vendin tonë.USA do ti pranojnë vetëm 10.000 refugjat,slovenia 1.000.E vitin e kaluar tek ky shtet 90.000 refugjat kan paraqitur për azil.Numër i cili nuk do të mund të përballohet”,shton shefi i diplomacisë austriake.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close