Moska konfirmon;Serbisë do ti dërgohen MiG -29 dhe sisteme kundërajrore!

Ajo që ish përfolur se Serbia dëshiron të blej sisteme kundër ajrore,dhe avionë ushtarak,tashmë është vërtetuar edhe nga Moska.Në fakt Serbia është e interesuar për sisteme kundërajrorë të tipit “Pancer”,”Tor” dhe” Buk” si dhe avionë gjuajtës MiG–29.

mi buk

Beogradi është interesuar për to pasi ,jan bërë publike planet e kroacisë për të blerë armatim amerikan,ka thënë përfaqsuesi i shërbimit federal Rus për bashkëpunim tekniko-ushtarake.

Ai ka thënë”po shqyrtojmë mundësitë e dërguarjes të sistemeve si dhe avionëve M-29 Serbisë.Ky vend është partneri ynë strategjik në Europë në shumë sfera,duke përfshirë edhe atë të bashkëpunimit tekniko-ushtarak.”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close