Është edhe një thashethëme e radhës,apo në të vërtetë do ndahen Victoria dhe David Beckham ?!

Sipas tabloidit amerikan “OK” ish futbollisti i njohur David Beckham dhe Victoria Beckham njëra nga “spice girls” jan të gatshëm ti vënë pikën martesës së tyre 16 vjeçare!

Victoria and David Beckham

pasi që me vite kishin punuar në përmirësimin e mardhënieve të tyre,në fund nuk ia dolën të gjenin një zgjidhje nga kjo situatë.Por nënshkrimet për ndarje akoma nuk i kanë vendosur sepse tani për tani jan të preokupuar me karrierë,por nga ana tjetër ,qëllimi i tyre është që kjo të kalojë në mënyrë sa më diskrete,kishte thënë burimi i afërt me OK!Më tutje thuhet se kinse Victoria ka hequr tatuazhin që iu kishte kushtuar martesës me David,por mediumet spekulojnë se kjo ndarje do të jet më e shtrenjta në histori,që mund të shkoj në miliarda!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close