“Life in a bow” filmi i vizatuar që do ju bëjë të mendoni!!

Shikone këtë film të vizatuar, “Life in a bow”  me të cilin autori në më pak se tre minuta tenton të tregojë se si teknologjia moderne ndikon në ne dhe ku do na qoje e gjithë kjo!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close