Vullnetarët Serb që po ndihmojnë separatistët Rus në luftën e tyre kundër shtetit ukrainas,kan fituar shpërblim një komunë Serbe atje!!

Vullnetarët Serb të cilët luftojnë përkrah forcave separatiste Ruse të vet shpallurës “Republika popullore e Donjeckut (DNR) tani kanë formuar edhe komunën e tyre atje „Srbsku opštinu“,e cila i ngjet një baskësie për pakica kombëtare.

 

 

djonjeck

Dmth është bërë ajo që edhe është premtuar si shpërblim për përkrahjen serbe në luftën e separatistëve,dhe forcave ruse në përgjithësi kundër shtetit Ukrainas!Ata kan paralajmruar edhe pasportat e asaj krijese të quajtur “Republika e Donjeckut”.Thuhet se diku afërsisht 100 vullnetarë serb marrin pjesë në luften e Rusëve kundër shtetit ukrainas.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close