Edhe një anie luftarake Ruse me raketa kryqëzore dërgohet pranë bregdetit sirian

Pritet që së shpejti një anije e vogël (Zelen)që bartë raketa kryqëzore ,nga klasa e projektit Buyan-M nga flota e Detit të Zi ,do ti bashkohet eskadrilës Ruse në Detin Mesdhe,thuhet nga nga strukturat e sigurisë ruse në Krime.

buyan m

Kjo anie thuhet se së shpejti do ti bashkohet grupës tjetër të eskadrilës së anieve Ruse që ndodhen në afërsi të bregdetit sirian.Kjo do të jet pjesmarrja e parë e një anie nga ky projekt në aksionet e marinës Ruse në mesdhe.Nuk jan dhënë detaje dhe shenja për këtë anie por fakti se bartë raketa kryqëzuese tregon se do të përdoret në aksione ushtarake.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close