Advertisements

Si ta njofim historinë tonë-Radovan Zogoviqi

Nga Fahri Xharra Të thuash të vërtetën e ndaluar; të thuash një të vërtetë që kërcënon me vdekje  është shumë e vështirë, nëse jo për diçka tjetër atëherë si e thoshte At Donat Kurti “Prej jush unë nuk pres kurr nji të mirë, edhe pse…

Kur korrupsioni është normë

Nga Aurel Dasareti, USA Ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike (dasaretiaurel@yahoo.com.au) Mungesa e lojtarëve të shëndosh mendërisht në politikën shqiptare, ka pasur ndikimin e tyre edhe në mungesën e gjykimit të shëndoshë…

Keni kujdes,me Ibuprofen & co

Përdorimi i tepërt i Ibuprofenit dhe barnave të ngjashëm të ashtuquajtur anti-inflamatore jo-steroide (NSAIDs) është i dëmshëm dhe mund të shkaktojë efekte anësore si gjakderdhje të brendshme dhe goditje në zemër,thuhet në nkë studim…