Advertisements
Browsing Category

Aktuale

Shqipëria ka rritur exportet në Kosovë

Në muajin prill 2019, vendet me të cilët Shqipëria ka pasur rritje më të madhe të eksporteve, në krahasim me prill 2018 janë Kosova me rreth 70,4%, Spanja me 8,7% dhe Gjermania me 7,3% të totalit të eksporteve. Sipas të dhënave të…

Heshtje zgjedhore në komunat veriore

Në katër komunat e veriut të Mitrovicës ka përfunduar fushata pesëditore për zgjedhjet e jashtëzakonshme e nga mesnata ka nisur edhe heshtja zgjedhore. Zgjedhjet e jashtëzakonshme do të mbahen në Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close