Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

E Kaluara

E njihni Stonehenge?Ka edhe një Superhenge!

(NEWSER) - Ju kujtohet kur arkeologët gjetën monumentin nga gurët varrosur dy milje nga Stonehenge në Britani të Madhe vitin e kaluar? por rezulton se i ashtuquajturi "Superhenge" që radari kish sugjeruar se ishe bërë nga 100 apo më shumë…

Femërat Spartane,Analogji Burrneshash….

Edhe nëse pranohet se paskësh egzistuar një Greqi antike e që ka lidhje me Greqinë e sotme ,në kuptimin etnik (Gjë të cilën ne e refuzojmë) atëhere të gjitha faktet flasin se Sparta dhe Spartanët nuk kishin të bëjnë fare me atë historinë që…

Enigma e ‘Alien’ Skeletit nga Atacama

Kur një skeleton i quditshëm 15 cm (6) është zbuluar në shkretëtirën Atacama të Kilit më 2003,teoricienët e konspiracionit insistuan se eshtrat ishin të një ekstraterritoriali/jashtëtokësori. Kafka e zgjatur dhe numëri i brinjëve (10 në…

Dëbimi i “muslimanëve “ nga Serbia ?

Fahri Xharra, 13.06.16 Gjakovë Po flasim me “gjuhën” e serbëve , gjuhë me të cilën shkruhet e “ vërteta “ serbe për dëbimin e shqiptarëve nga tokat e tyre në Serbi. Sipas tyre kjo ishte një shpërngulje e muhaxhirëve muslimanë nga Serbia…

Cilët ishin Breukët ?

Fahri Xharra,12.06.16 Gjakovë Të gjitha dokumentet antike flasin që Breukët ishin të Panonisë (Pannonia Inferior), për rreth rrjedhës së poshtme të lumit Sava. Sipas burimeve kroate : Straboni në Gjeografinë e tij shkruan: “ Popujt e…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close