Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Fokus

Kur serbi i thërret shqiptarët për xhihad ?

Fahri Xharra Gjakovë, 02.01.17 “Serbia e sulmoi shqiptarinë me mjekra të çetnikeve !!!! Kryexhihadisti i Dortmundit i quajturi Boban Simeonoviq alias Abdull Rrahim , i cili ka rekrutuar xhihadist nga Europa për ti dërguar ne Siri, Irak…

Koncertet e Vjenës dhe ngecja shqiptare

Shkroi>Fahri Xharra Gjakovë,01.101.17 Aspak falënderues për Vjenën e 1912-ës e shikoja koncertin e Vitit të Ri dhe mendoja “Kah po shkon shqiptaria e Kosovës ? “Aspak falënderues për 1999 -ën e shikoja civilizimin vjenez i cili bëri…

Forca e unitetit

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike (dasaretiaurel@yahoo.com.au) Arti i të jetuarit është më i ngjashëm me një ndeshje mundjeje se një valle. Shqiptari duhet të jetë i përgatitur; i qëndrueshëm në këmbët e…

Prishtina dhe ndotja e mjedisit-ajrit

Arch. Ylber Vokshi-Ylli 26.12.2016 arkitekt i pavarur-Prishtinë Të jemi të qartë,mbrojtja e mjedisit njëherë edhe e ajrit, në shekullin e ri duhej të ishte prioritet shtetëror i çdo shoqërie, pasi ajo ndikon direkt në kualitetin e jetës…

Dushku pellazg dhe Nata e Buzmit

Nga Fahri Xharra - Po vjen buzmi bujar me dushk e me bar, me gjâ e me mall e me gjith të mirat e Zotit! - Mirë se u bjen Zoti ! Pastu prù ora me nafakë ! –pergjegjë i zoti i shtepís mbrendë “ Hë në fund vdiq Zoti dhe u varros në Dodonë…

Ja, ku na sollët ju që na mashtruat !

Fahri Xharra Të kisha një grusht të rëndë do godisja botën shqiptare që e ka humbur rrugë në oborrin e vet, do e godisja tradhtarët , zvarranikët dhe kameleonët e dreqit të mallkuar që po na humbasin atë që e kemi pritur me shekuj. Të…

Shqiptarët e Maqedonisë nuk dinë se çka duan

Fahri Xharra,22.12.16 Gjakovë Serbia dëshironte që luftën tonë çlirimtare në Kosovë me 1998-1999, ta kthejë në luftë fetare, atëherë sikur lufta jonë të hidhej në përkufizimet fetare ajo luftë nuk do të kishte përfunduar kurrë. Ushtrisë…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close