Advertisements
Browsing Category

Fokus

E bisedova me Kadarën !

Fahri Xharra,20.06.16 Gjakovë Prandaj nuk është feja pushtimi, por është flirti që bëhet me pushtuesin. Që përzihet feja me këtë punë po, përzihet. Historia e fetarizimit të shqiptarëve, nuk ka kohën dhe s’do të ketë për një periudhë të…

Kisha serbe harton, shpifë dhe na përçanë.

Shkruan: Fahri Xharra, Gjakovë Përfundimisht të bindemi që Kisha serbe harton, shpif dhe përçanë. E rikujtoj thënjen e Z.Edit Durham : “Nuk më befasonte që serbët e urrenin islamin por u ngrina kur e pashë që ata e urrenin edhe kishën…

Shkenca në shërbim të prosperitetit

Shkruar nga :Lirim Gashi   18.6.2016 Gjendja e përgjithshme në Kosovë do të duhëj t"i nënshtrohëj një ekspertize të fundamentuar shkencore që do të bazohej në rigorozitetin analitik shkencor e që do të zhvishej (siku patriotet e Parisit)…

Serbia po e realizon planin e saj

Fahri Xharra 18.06.16 Gjakovë Planet serbe ndaj shqiptarëve po kryhen me sukses në mënyrën më të lehtë të mundshme me ndihmën e vet shqiptarëve . Serbia ka strategji shtetërore , akademike dhe kishtare pravosllave .E ne ? Agjentura…

Pse Naim Tërnava nuk i kërkon rrënjet shqiptare ?

Fahri Xharra 17.06.16 Gjakovë Allahu kur e qiti në dynja Muhamedin i tha : “Së pari je arab e pastaj musliman “ . Se sa është e vërtetë kjo ,shihet në atë që Kur`ani nuk u përkthye në asnjë gjuhë tjetër të botës për 12 shekuj . Apo jo ,…

Malazezët nuk janë serb – (pjesa e dytë)

Fahri Xharra Gjakovë,15.06.16 Shekujt ndërrohen dhe e vërteta del në pah. Malazezët nuk janë serb ; këtë duhet pohuar vazhdimisht se pse del nga vet goja e tyre, nga shkrimet e tyre . Edhe ata më në fund e kanë kuptuar të vërtetën e tyre…

I madh je Valon Behrami – Solidar me ty!

Halil Matoshi Racistë të ligj. Disa shqyptarë t' rjepun ta falin edhe gjakun e babes por kurrqysh suksesin. Valon Behrami asht profesionist i zoti dhe per cdo lakmi! E cili na qenka suksesi atyne rjepcanave qe gervallen ne stadion…

EKSPORTIMI I ZEZAKEVE DHE IMPORTIMI I SHQIPTAREVE

NGA FAHRI XHARRA     Gjakovë  Që skllavëria ka qenë dhe ka lulëzuar në Afrikë edhe para tregtisë transatlantike të skllevërve ka fakte dhe shënime të thukëta. Por, kapja dhe shitja e skllevërve përtej Atlantikut në mes të viteve 1450 dhe…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close