Advertisements
Browsing Category

Kulturë & Art

Muzeu i “Glacave”…!

Xhelil Arifi --Q'ashtu diçka si satirë Na nuk jemi një popull që kushedi sa me xhelozi i ruajmë dhe krijojmë kushte për ti ruajtur pasuritë e tona arkeologjike,por megjithate tue ba shtetin e kena mësue se mdoshta atij përkrah i…

Gazmend Freitag portreton Çun Lajçin

ATSH- Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag, vazhdon të shprehë ndjesinë shpirtërore të autorit ambicioz. Emri i tij ka mbi një dekadë që udhëton nëpër botë nëpërmjet tablosh befasuese, ku problemet e mprehta sociale që e shqetësojnë…

Kurë nuk e durojnë pikturen e Hitlerit

ATSH-AFP/ – Pronarja e një akuareli të nënshkruar ”Adolf Hitler” ia dha pikturën Institutit Kombëtar Holandez të Dokumetacionit të Luftës (NIOD) duke theksuar se nuk e donte këtë vepër në shtëpi, njoftoi sot një gazetë holandeze. “Ajo e…

Përkujtohet Dita e Alfabetit Shqip

ATSH-MIA/ – Me rastin e 22 nëntorit, Kongresit të Manastirit dhe Ditës së Alfabetit të Gjuhës Shqipe do të organizohen një sërë aktivitetesh për të përkujtuar këtë ditë të veçantë në historinë e popullit shqiptar, ditë e cila është edhe…
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →