Advertisements
Browsing Category

Kulturë & Art

Në bibliotekën “Musine Kokalari”

ATSH A.ALLA/ – Muaji tetor është pagëzuar ndryshe dhe si muaji i leximit. Më shumë se më parë, atmosfera e këtij muaji ka mbushur bibilotekat publike ku numri i lexuesve ka njohur rritje. Sallat janë gjallëruar nga grupmosha të ndryshme,…

Fluks turistësh në muzetë e Beratit

/ATSH/ – Muaji shtator shënoi vizitueshmëri në rritje në muzetë e Qendrës Kombëtare të Muzeve Berat. Në këtë muaj numri i vizitoreve arriti në 10881 nga të cilët 10 009 ishin të huaj. Në periudhën janar-shtator 2019 muzetë e Qendrës…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close