Advertisements
Browsing Category

Kulturë & Art

80 portat e fshatit Rehovë

ATSH/ – Ministria e Kulturës dhe Instituti i Monumenteve të Kulturës kanë iniciuar hartimin e projekteve të restaurimit të “Portave të Rehovës”. Projekti ka për qëllim vlerësimin dhe evidentimin e 80 Portave në fshatin Rehovë, për të bërë…

Ansambli “Tirana”, folklor dhe traditë

ATSH/ – Nata e fundit e festivalit ”Metro Sounds-Përrallë Mesdheu” solli në skenë artistët e Ansamblit ”Tirana”. Artistë prezantuan para publikut në koncertin e fundit një program të pasur artistik, duke marrë dhe vlerësimin e të…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close