Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.
Browsing Category

Kulturë & Art

Scupi dhe teatri antik

Fahri Xharra 09.03.16  Gjakovë Shkupi me rrethinën e tij të gjere banohej që viti 4000 prKr; mbetjet e Neolitit janë gjetur në…

Në vend të urimit!

Dëshiroj të jem krenar me ty Por, nuk jam! Edhe pse aq shumë të dëshiroja dhe isha krenar në ty Akoma pa lindur Ti Nuk gënjehem…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close