Advertisements
Browsing Category

Shkencë & Life

Lani dhëmbët kundër demencës!

Bakteret „Gingivitis“ që gjenden në hapësirën e gojës dhe grykës mund të depërtojnë deri në tru. Aty ato shkatërrojnë qelizat nervore dhe mund të shkaktojnë edhe alzheimer, thonë studiuesit. Studiuesit e mjekësisë e përcaktojnë pjesën…

Këshilla për “gjuhen” e trupit

Më poshtë do të lexoni disa këshilla të gjuhës së trupit të cilat është mirë t’i adoptoni për tu bërë të suksesshëm. Qëndroni drejt Duke qëndruar i lakuar në karrige, duke i mbajtur bërrylat në tavolinë dhe duke e mbuluar fytyrën me…

Si ndikon zëri i prindërve te fëmijët

Një hulumtim i realizuar në Universitetin Brigham Young në Utah, i botuar në revistën Infant Behavior and Development, është realizuar me një grup të porsalindurish të cilën janë përfshirë në disa testime të veçanta. Në praktikë, autorët…

Simptomat e diabetit , tipi ll

ATSH/ -Diabeti i tipit 2 është diabeti më i shpeshtë, i cili shfaqet në 90% të rasteve, kryesisht në moshë të madhe. Karakterizohet nga një problem i dyfishtë, nuk prodhohet sasia e duhur e insulinës që ka nevojë organizmi, ose insulina…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close