Advertisements
Browsing Category

Shkencë & Life

Uji i gazuar i dëmshëm apo jo?!!

Çfarë mund të thuhet për të thënat se uji i gazuar nuk është i mirë për eshtrat dhe dhëmbët.Dhe ka të tillë që nuk u pëlqen të pinë ujë të pa gazuar dhe shpesh konsumojnë atë të gazuar,edhe pse janë të vetdijshëm se ka të thëna se ai nuk…

Si mund ta dalloni ftohjen nga alergjia

Ftohja fillon ngadale,është e mundur gjatë tërë vitit,por më së shpeshti në kohë me shi dhe muaj dimëri. Si zakonisht zgjatë dhjetë ditë dhe shpesh fillon me temperaturë trupore të ngritur.Rrjedhja e hundes në fillim është si ujë ,ndërsa më…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close