Advertisements
News and Magazine
Browsing Category

Shkencë & Life

Keqpërdorimi i antibiotikëve

Keqpërdorimi i antibiotikëve është fajtori kryesor i zhvillimit të mikrobeve rezistuese në këto barëra,e cila rrezikon 2 milion persona në SHBA dhe 23.000 në vit ndrrojnë jetë nga kjo,thonë nga "Journal of the American Medical Association"…

Njeriu po i sfidon ligjet e Evolucionit!

Ne e dimë se Darvini kishte thënë se evolucioni është proces i gjatë që vazhdon ndër shekuj.Por ne që jetojmë kohët moderne jemi dëshmitarë të asaj se njeriu është duke e sfiduar këtë gjë! Njerëzit që jetuan para rreth 200.000 mijë vite…

Marsi,një mister që akoma na mundon?

Jeta mund të ketë ekzistuar një herë atje, dhe ajo ende mund të ekzistojë atje. Marsi mendohet se kishte oqeane të gjerë, dhe tani ka dëshmi se uji i lëngshëm ende rrjedh në mënyrë periodike në sipërfaqe të tij. A kishte në këtë planet…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close