Advertisements
Browsing Category

Shkencë & Life

Omo,gjirafa e bardhë!

Keni parë Gjirafë të bardhë noj herë?!Epo nëse jo ahere tani po ju prezentojmë Omo,15 muajsh nga parku nacional Tarangire në Tanzani.Dhe jo nuk është se Omo ka rënë diku ku ka shumë miell por atë e dallon lëkura e bardhë nga kopeja saj!…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close