Advertisements
Browsing Category

Shkencë & Life

Toyota me konceptin e ri ViRA

Kompania Japoneze ka publikuar foto të konceptit të saj të ri automobilësh të quajtur ViRA. Në manifestimin "Tokyo Auto Salon 2016" i cili kah mesi i muajit janar do të mbahet në Tokio,Toyota do ta ekspozoj konceptin e ri të crossover me…

Motorola,do të shuhet!

Motorola,kjo markë që ka lënë gjurmë në telefoninë mobile dhe së cilës i atribohet se ka shpikë telefonin mobil,po shuhet. Në vitin 2014 ,motorolën nga Google e kishte blerë nga kompania kineze Lenovo,e pas së cilës blerje ka pasuar një…

ESA do të ndërtoj “katund” në Hënë

Drejtori i ESA (Agjensia Europiane e Gjithsisë) Johann-Dietrich Wörner ,në një konferencë shkencore ku merrnin pjesë shkencëtar nga e gjithë bota,200 sosh,tha se ESA do të ndërtoj një bazë në Hënë.Kjo bazë "Katund Hëne" do të ndërtohet me…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close