Advertisements
Browsing Category

Të tjera

Korça, një Paris i vogël i Shqipërisë

Shkurt/ATSH/.- Shqipëria është një nga vendet më interesante në gadishullin e Ballkanit, e njohur para së gjithash për plazhet idilike bregdetare dhe kryeqytetin e gjallë të Tiranës. Megjithatë, ka shumë vende të tjera, që ia vlen të…

LETËR-PISMO ALEKSANDRU VUĆIĆU

Autor: Lirim Gashi Natyra je imala samo 7 godina kad su joj fašističke beštije u uniformama regularne Armije bezdušno uskratili pravo na život, dječije radosti, snove, čarolije, igre, nestašluk, sreću i roditeljsku ljubav. Njen brat…