Aktuale

Shkencë & Life

Natyra aleatja kundër dhimbjeve

/ATSH/ – Jo të gjithë kanë një stomak dhe mëlçi që i lejojnë ata të përdorin anti-inflamatorë për një kohë të gjatë, shkruan faqja ”il Giornale”. Siç e dimë, ata janë të mira nga njëra anë, por nga ana tjetër shkaktojnë efekte të…

Muzika si ”armë” ndaj autizmit

ATSH/ – Lockdown, vetmi, por edhe larmi. Por, mbi të gjitha përfshirje. ”Mesazhe të forta që, përmes muzikës, arrijnë drejt në zemër”, shkruan faqja e internetit ”il Giornale”. Cristian Faro, këngëtar dhe kompozitor napolitan, për…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close